‘Vitamin’ trafik kurbanı

Güncelleme Tarihi:

‘Vitamin’ trafik kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Pop müziğin sevilen gruplarından ‘Grup Vitamin’in elemanlarından Gökhan Semiz, önceki gece Bakırköy'de geçirdiği trafik kazasında öldü. Gökhan Semiz'in içinde bulunduğu ve Mustafa Kemal Kölelioğlu'nun kullandığı 34 HKU 37 plakalı otomobil, Bakırköy Sahil Kennedy Caddesi'nde kontrolden çıkarak, kenardaki demir korkuluklara çarptı. Kazada, arka koltukta oturan Gökhan Semiz araçtan fırladı ve yere düştü. Kafasını kaldırım taşına çarpan sanatçı, ağır yaralı olarak International Hospital'a kaldırılırken yolda öldü. Aynı otomobilde bulunan Yeliz Şirin (21) ile Çiğdem Tuncer (22) de hafif yaralandı. Şirin ve Tuncer, Özel Çamlık Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu oldular. Birkaç gün önce 30'uncu yaşgününü kutlayan Gökhan Semiz'in cenazesi bugün Bağcılar Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Şarkılarla ve olaylarla alay ederek hazırladıkları ilk albümleriyle dikkat çeken Grup Vitamin'in beyni olarak nitelenen Semiz, yeni albümünü hazırlıyordu. Üç ay önce ‘İnanki Teksin’ adlı bir solo albüme imza atan Semiz, müzik çalışmalarının yanı sıra tiyatro ile de ilgileniyordu. Sanatçı, ‘Bizi Bağlamaz’ adlı iki kişilik oyunda Uğur Uludağ ile birlikte her pazartesi Muammer Karaca Tiyatrosu'nda sahneye çıkıyordu.

Bu arada kazadan yara almadan kurtulan ve yüzde 80 oranında alkollü olduğu belirlenen sürücü Kemal Kölelioğlu ise çıkarıldığı Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından ‘Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu ölüme sebebiyet’ vermekten tutuklandı. Semiz'in cenaze törenine katılmak için izin isteyen Kölelioğlu'na, hâkim izin vermedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!