Villada eşek besliyor

Güncelleme Tarihi:

Villada eşek besliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2001 01:44

Ekonomiden sorumlu eski Devlet Bakanı Güneş Taner, evine erkek bir eşek aldı. Taner ‘‘Söylediklerime kulak verilmeyince ekonomi bu hale geldi. Derdimi şimdi bu eşeğe anlatacağım. Belki o anlar’’ diye espri yapıyor.

Taner'le eşeğin karşılaşması önceki hafta sonunda yaşandı. Taner, Tarabya'daki villasına giderken, caddenin sahil tarafında bir eşeğin şaşkın ve ürkek bir halde etrafa bakındığını gördü. Boz renkli, sürmeli gözlü, uzun yüzlü, narin bir hayvancağızdı. Caddenin karşısına geçmeye çalışmakta ama sağ ön ayağını kaldırımdan aşağıya attığı anda süratle gelen otomobilleri fark edip ürkmekte ve vazgeçmekteydi.

Güneş Taner sevimli eşeğin kararsızlığını ve ürkmesini görünce, ‘‘Ya denize düşecek yahut bir arabanın altında kalacak’’ dedi, otomobilini durdurtup indi ve eşeğin sahibini arattı. Her tarafa sordu ama bulamadı. Gönlü sevimli yaratığı caddenin ortasında bırakmaya elvermeyince bir kamyonet tuttu, eşeği evine getirdi, geniş bahçesine saldı ve Atlı Spor Kulübü'nü arayıp balyalarla en iyi kaliteden saman siparişi verdi.

Eşek, şimdi Güneş Taner'in bahçesinde zevk ve safa içerisinde bir ömür sürüyor ve memnuniyetini göstermek istercesine sık sık anırıyor.

Evin neşe kaynağı

Tarabya'daki villanın bahçesinde keyifli bir hayat sürmeye başlayan eşekle en fazla Güneş Taner'in küçük oğlu Kemal ilgileniyor. Kemal eşeğe havuç verip severken, neşesi artan Güneş Taner ise bol bol espri yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!