Vikings 4.sezon 1.bölüm fragmanı yayınlandı! 4. sezon ilk bölüm bu akşam TLC’de!

Güncelleme Tarihi:

Vikings 4.sezon 1.bölüm fragmanı yayınlandı 4. sezon ilk bölüm bu akşam TLC’de
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 15:54

Kanada-İrlanda ortak yapımı Vikings dizisinin yeni sezonu bu akşam TLC ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Nisan 2015’de 3. sezon finali yapan dizinin 4. sezonu sevenleri tarafından sabırsızlıkla ve merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

ABD ve Kanada'da 3 Mart 2013 günü yayına başlayan Vikings dizisinin yeni sezonu bu akşam başlıyor. History kanalında ekrana gelen tarihsel drama dizisi, Türkiye’de TLC kanalında yayınlanıyor. Okyanusun ötesindeki uzak kıyılarda keşfetip istila etmek isteyen Viking savaşçısı ve çiftçi Ragnar Lothbrok'un acımasız ve gizemli dünyasını anlatan dizi, bu akşam TLC kanalında saat 22.25’de ekrana gelecek.

VİKİNGS 4.SEZON 1.BÖLÜM FRAGMANI

 

İskandınav tarihine ışık tutacak, nefes kesecek bölümlerin sinyalini veren 4. sezon ilk bölüm fragmanına belgesel havasının hakim olmasına rağmen heyecanı yükselten savaş sahneleriyle yine bir numara olacak. 

Viking Ragnar Lodbrok’un hayatı ve hikayelerinden televizyon dünyasına uyarlanan ve şimdiye kadar 30 bölüm yayınlanan dizi, 23 Nisan 2015’de 3. Sezon 10.bölümü ile sezon finali yapmıştı. İzleyenlerin sabırsızlıkla beklediği 4. sezonun ilk bölümü A Good Treason adı ile seyirci karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

VİKİNGS DİZİSİNİN KONUSU

8. yüzyıl İskandinavyası’nda geçen dizi, basit bir çiftçiyken cesur bir savaşçıya dönüşen Ragnar Lothbrok ve ailesinin öyküsünü ekranlara taşıyor. En bilindik İskandinav mitolojisinin kahraman ve kötü şöhretli Fransa ve İngiltere’nin belalısı haline gelen Ragnar Lodbrok, İngiltere'ye yaptığı ilk baskınları kardeşi Rollo ve karısı savaşçı Lagertha ile birlikte gerçekleştirir. Savaş Tanrısı Odin'in soyundan geldiğine inanılan Ragnor’ın acımasız ve korkusuz adamlarıyla birlikte denizlerle olan imtihanını seyrederken; savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler’in çok az işlenmiş ilgi çekici kültürüne tanık oluyoruz. Tarihi bir drama olarak nitelendirilebilecek dizinin hikayesi, gerçek Avrupa efsanelerine ve tarihsel figürlere dayanıyor.

VİKİNGS KADROSU

Yapımcısı Michael Hirst tarafından kaleme alınan dizinin yönetici yapımcı kadrosunu Hirst’ün yanı sıra John Weber, James Flynn, Sherry Marsh, Alan Gasmer, Sheila Hockin ve Morgan O’Sullivan üstleniyor. kanada ve İrlanda ortak yapımı olan dizinin oyuncu kadrosunda Travis Fimmel, Clive Standen, Gabriel Byrne, Nathan O’toole, Katheryn Winnick, Jessalyn Gilsig, George Blagden, Gustaf Skarsgard ve Donal Logue yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!