Velihatın doğumuyla ilgili detaylar belli oluyor

Güncelleme Tarihi:

Velihatın doğumuyla ilgili detaylar belli oluyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2013 11:28

İlk çocuğunu temmuz ayı ortalarında dünyaya getirmesi beklenen Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın doğum planları ile ilgili detaylar açıklandı.

Haberin Devamı

Cambridge Düşesi 31 yaşındaki Kate Middleton’ın normal doğum yapmak istediği ve doğumda kocasının yanı sıra annesi ile kız kardeşinin de ona eşlik etmesini istediği açıklandı.

Saraydan yapılan açıklamada Düşes’in 1982 yılında kocası Prens William’ın da dünyaya geldiği Londra Paddington’daki St Mary’s Hastanesi'ndeki London Suiti'nde doğum yapacağı belirtildi.

Düşes'in her anne adayının ihtiyaçlarına özel hizmet sunan lüks hastanede yapacağı doğumun yaklaşık 10 bin sterline mal olması bekleniyor.

Doğumu Kraliçe’nin jinekoloğu 59 yaşındaki Marcus Setchell gerçekleştirecek.

Şimdiye dek basında çıkan tüm spekülasyonlara rağmen henüz bebeğin cinsiyetinin bilinmediğinin altı çizilirken, geleceğin monarkının cinsiyetinin Kraliçe Elizabeth ve düşesin ebeveynleri Middleton çiftine aynı anda bildirileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Şu anda Galler’deki bir askeri üste arama kurtarma pilotu olarak görev yapan William’ın, doğuma Galler’den helikopterle geleceği ve bebeğinin doğumunun ardından iki hafta izin kullanacağı açıklandı.

SOSYAL MEDYA KULLANILMAYACAK

Kraliyet ailesi adına yapılan açıklamada velihatın doğumunun halka ilanında geleneksel yöntemlerin izleneceği ve doğumun kesinlikle Twitter’dan duyurulmayacağı açıklandı.

Doğumda görevli doktorlar, resmi doğum belgesini imzalayacak ve belge Kraliçe’ye götürülecek. Kraliçe tarafından incelenen belge daha sonra Buckingham Sarayı önünde sergilenecek.

Doğumun ilanından sonra başkentte 41 top atışı yapılacak.

Bebek, cinsiyetinden bağımsız olarak İngiltere taht sıralamasında dedesi Prens Charles ve babası Prens William’ın ardından üçüncü sırada yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!