Ve böyle yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Ve böyle yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2018 18:37

Zeytinburnu’nda uyuşturucuya karşı olduğunu söyleyerek satan kişileri soyup, dövmesiyle gündeme gelen Zeytinburnu Osmanlı Ocakları eski Başkanı Bahri Örnek, 22 yaşındaki Suriyeli Mohammad Shara cinayeti ile ilgili gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Örnek’in üzerinden 1 tabanca ve suikast silahı olarak bilinen anahtarlık silah çıktı. Örnek’in olayda silahı ateşleyen kişi olduğu, olaydan sonra bir adamına olay sırasında giydiği kıyafetleri giydirerek polise teslim ettirdiğinin ortaya çıkarılması üzerine hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

10 Ağustos 2018 günü Bahri Örnek ve bazı minibüsçüler arasında Zeytinburnu’nda silahlı kavga çıktı. Çıkan çatışmada olayla ilgisi olmayan 22 yaşındaki Suriyeli Mohammad Shara kurşunların hedefi olup hayatını kaybetti. Olayın ardından bir kişi polise teslim oldu. Adliyeye çıkarılan şüpheli tutuklandı.

Ve böyle yakalandı



FARKLI KİŞİLER

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili yeni kamera görüntülerini incelemeye devam ederken olayda silahı ateşleyen kişiyle teslim olan kişinin farklı kişiler olduğunu belirledi. Silahı ateşleyen kişinin kıyafetleri ile teslim olan kişinin kıyafetleri aynıydı ancak yüzleri farklıydı. İddialara göre polis silahı ateşleyen kişinin Bahri Örnek olduğunu tespit etti.

Örnek hakkında cinayet soruşturması kapsamında arama kararı çıktı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Örnek’in yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, Bahri Örnek’in izine Bakırköy’de ulaştı. Örnek düzenlenen operasyonla gözaltına alınırken üzerinden 1 tabanca ve suikast silahı olarak bilinen anahtarlık silah çıktı.

UYUŞTURUCU SATICILARINA DAYAK

Bahri Örnek, geçtiğimiz Şubat ayında bacağından vurulduktan sonra bir kişinin öldürüldüğü olayla ilgili de yakalanmıştı. Ayrıca, Örnek’in adı geçmişte Zeytinburnu’nda uyuşturucuya karşı olduğunu söyleyerek torbacıları çırılçıplak soyup darp ettiği görüntülerle gündeme gelmişti. Örnek’in de içinde bulunduğu çeteye yönelik operasyonda bir çete üyesinin evinden bir miktar uyuşturucu çıkmıştı.

 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SON 24 SAATTE NE OLDU?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!