Vapur sapığı kendini böyle savundu!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2019 12:27

Kadıköy - Karaköy vapurunda hukukçu Z. M. ve Peyzaj Mimarlığı öğrencisi S.Y’yi taciz etmekten gözaltına alınan 31 yaşındaki Rıza M. Emniyetteki ifadesinde, “Sarhoştum ne yaptığımı hatırlamıyorum” dediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Rıza E. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü ve Çayırova ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yakalanmıştı. Z.M’nin ardından Peyzaj Mimarlığı öğrencisi S.Y. de şikayetçi olmuştu. S.Y,  “Karaköy’den Kadıköy’e geçiyorduk. Tacizci birkaç dakika sonra geldi oturdu. Camdan dışarı bakıyordum. Z. Hanım’ın ‘Sen ne yapıyorsun’ şeklindeki sözünü duyunca durumu fark ettim. Öylece ne yaptığını gördüm. Kaptanın yanına çıktık. Polise haber verdik. Vapurdan herkes inerken birisi tuvalette bizim verdiğimiz eşkale uyan birini gördüğünü söyledi. Orada ceketini bulduk. Sonra karakola gittik, şikayetçi olduk. Akşam saatlerinde gidip teşhis edeceğim. Bu adama karşı koruma da talep ediyoruz ” demişti.

Emniyette sorguya alınan Rıza M., ifadesinde, “Sarhoştum ne yaptığımı hatırlamıyorum.” dediği öne sürüldü. “Çocuğun cinsel istismarı ve rahatsız etme”den Emniyette kaydı çıkan Rıza M., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!