Valiz cinayetinde korkunç itiraflar!

Güncelleme Tarihi:

Valiz cinayetinde korkunç itiraflar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2018 13:41

İzmir'in Menemen ilçesinde 7 Haziran'da sazlık alanda valiz içinde cesedi bulunan kadının katil zanlısı ile olayla bağlantıları olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edilirken, şüpheli Ö.K'nin emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği, yakını olan Melahat Mersinli ile birlikte tefeciden yaklaşık 50 bin lira para aldıklarını, parayı ödeyemediği için tartıştıklarını, boğarak öldürdükten sonra valize koyduğunu ardından da sazlık alana attığını söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Seyrek Mahallesi'ndeki sazlık alanda valiz içinde cesedi bulunan Melahat Mersinli'nin (66) katil zanlısı olarak gözaltına alınan Ö.K. ile olayla bağlantıları olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar adliyeye gönderildi.  Çeşitli suçlardan sabıkasının olduğu belirtilen şüpheli Ö.K'nin emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği, yakını olan Melahat Mersinli ile birlikte tefeciden yaklaşık 50 bin lira para aldıklarını, parayı ödeyemediği için tartıştıklarını, boğarak öldürdükten sonra valize koyduğunu ardından da sazlık alana attığını söylediği öğrenildi.

Olay

7 Haziran'da, Seyrek Mahallesi sazlık alanda yavru köpeğini arayan bir kişi siyah bir valiz içerisinde ceset olduğunu fark edince durumu polise bildirmişti.
Polis ekipleri üzerinden kimlik çıkmayan cesedin Melahat Mersinli'ye ait olduğunu belirlemişti. Başlatılan soruşturma kapsamında ölen kadının katil zanlısı olduğu tespit edilen Ö.K. Ankara'da, yakınları olduğu öğrenilen diğer şüpheliler ise İzmir'de gözaltına alınmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!