Vali Güler'den yeni görev iması

Güncelleme Tarihi:

Vali Gülerden yeni görev iması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2010 15:38

İstanbul Valisi Muammer Güler, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevine getirilmesi konusunda henüz ortada bir şey olmadığını belirterek, “Bekleyelim, görelim. Belki de kısa süre sonra böyle bir tasarruf gerçekleşebilir, gerçekleşirse de devlete sadakatle hizmet etmek esastır” dedi.

Haberin Devamı

Vali Güler, Almanya'da yapılacak 11 Yaş Altı Futbol Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek futbol takımında yer alan 15 Hakkarili çocuğu kabul etti.
Bir gazetecinin “İçişleri Bakanlığınca valiler kararnamesi hazırlandığı ve sizin de Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı olacağınız yönünde bilgiler var. Bu konudaki son gelişmeler hakkında bilgi verir misiniz?” sorusu üzerine de şunları söyledi:
“Devlet böyle bir talimat ve emir verirse başımın gözümün üstündedir. Ben takdir makamı değilim, takdire yetkili makamlar ne görev verirse, ülkemin, devletimin verdiği her göreve sevine sevine giderim. Henüz daha ortada bir şey yok. Bekleyelim, görelim. Belki de kısa süre sonra böyle bir tasarruf gerçekleşebilir, gerçekleşirse de devlete sadakatle hizmet etmek esastır.”

Haberin Devamı

Gazetecilerin, “Bir ihtimal var gibi konuştunuz” sözleri üzerine de Güler, “Çok ihtimal var herhalde” dedi.
Vali Güler, sporcu çocukların İstanbul'un plakasını temsil eden “34” numaralı forma hediye etmesi üzerine de “Bu sayı değişebilir çocuklar” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!