Vali Güler: Emekli olmayı düşünüyorum

Güncelleme Tarihi:

Vali Güler: Emekli olmayı düşünüyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 16:09

İstanbul Valisi Muammer Güler, yeni kurulacak Kamu Güvenliği Müsteşarlığı'nın başına getirileceği iddialarıyla ilgili soruları yanıtladı. Güler, "İstanbul'daki görevimden de gayet memnunum. Dişinizi sıkın 4 sene kaldı. İstanbul'dan emekli olmayı düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Topkapı Sarayı'nda açılan "Japon Sanatının 5000. Yılı Sergisi" sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Valisi Muammer Güler, "Kamu Güvenliği Müsteşarlığı'na atanacağınız yönünde haberler var. Ne diyorsunuz?" şeklindeki bir soruya, "İstanbul'daki görevime devam ediyorum. İstanbul'daki görevimden de gayet memnunum. Onun için bu söylediğiniz şeylerin hiçbirinin geçerliliği yok" diye yanıt verdi.

 

İstanbul'da 7 yıldan beri görev yaptığı hatırlatılan Güler, esprili şekilde cevap vererek, "Ne yapayım, sıkıldınız mı?" diye sordu.

 

"Böyle bir atama olursa ne düşünürsünüz" sorusuna ise "Düşünceye tabi olan şeyler değil onlar. İstanbul'da görev yapmaktan son derece mutluyum. Buradan emekli olmayı planladım baştan. Dişinizi sıkın 4 sene kaldı. İstanbul'dan emekli olmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!