Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) ortaöğretim burs başvuru sonuçları açıklandı | Yükseköğrenim sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) ortaöğretim burs başvuru sonuçları açıklandı | Yükseköğrenim sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2018 23:56

Türkiye'de eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği veren Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) 2018-2019 eğitim dönemi için ortaöğrenim burs başvuru değerlendirme işlemlerini tamamladı ve sonuçları açıkladı. Bu gelişmenin ardından gözler, yükseköğrenim burs başvuru sonuçlarına çevrildi. Peki, Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) yükseköğrenim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Yükseköğrenim ve ortaöğrenim öğrencilerine karşılıksız burs veren Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) ortaöğretim burs başvurularına dair sonuçları açıkladı. Öte yandan VGM, yükseköğrenim yani üniversite öğrencilerinin burs başvuru sonuçlarına yönelik de açıklama yaptı. İşte, VGM'den yapılan o açıklama...

2018 – 2019 Eğitim Yılı burs başvurularımız sona ermiştir. Ortaöğrenim burs başvuru değerlendirme işlemleri tamamlanmış olup yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemleri devam etmektedir. Yükseköğrenim burs başvuru sonuçları için duyurular internet sitemiz üzerinden yapılacaktır.

​​Başvuru sonuçlarınızı bilgisayar, akıllı telefon ve tablet üzerinden sorgulayabilirsiniz. Ancak akıllı telefon ve tabletlerde cihaz işletim sisteminin sürümünden kaynaklı sorunlar yaşanabildiğinden başvuru sonucunu mümkünse bilgisayar (masaüstü/laptop) üzerinden yapmanız önerilir.

Haberin Devamı

BURS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

YÜKSEKÖĞRENİM BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bu yılki sonuç tarihi için bir açıklama yapılmadı ancak VGM burs başvuru sonuçları geçtiğimiz yıl ocak ayında açıklanmıştı. Burs almaya hak kazanan yükseköğrenim öğrencilerimize bursları işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ekim 2017 ayından itibaren geriye dönük olarak ödeme yapılmıştı.

BAKMADAN GEÇME!