Vahşi cinayetin şüphelisi dizi oyuncusu çıktı

Güncelleme Tarihi:

Vahşi cinayetin şüphelisi dizi oyuncusu çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 13:52

Kastamonu’da imam nikâhıyla yaşadığı 4 çocuk annesi Pınar Çelik’i (38) boğazını keserek öldüren Gencay Gökcen (33) tutuklandı. Pınar Çelik'in, cinayet şüphelisi Gencay Gökcen'in daha önce, intihar eden ağabeyi Aydın Gökcen ile 13 yıl evli kaldığı ortaya çıktı. Gökcen'in 'Bir zamanlar Osmanlı' ve 'Kurtlar Vadisi' gibi dizilerde rol aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

 Araç ilçesine bağlı Yeşilova köyünde 3 aydır imam nikâhıyla yaşadığı Pınar Çelik’i dün sahurda bıçakla boğazını keserek öldürmekle suçlanan Gencay Gökcen, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gece saatlerinde nöbetçi mahkemeye çıkarılan Gökcen, tutuklandı.

Pınar Çelik'in, Gencay Gökcen'in ağabeyi Aydın Gökcen ile 13 yıl evli kaldığı, bu evlilikten biri 13, diğeri 8 yaşında 2 çocukları bulunduğu, ikilinin boşandığı ve Aydın Gökcen'in 2 yıl önce intihar ettiği öğrenildi.

Vahşi cinayetin şüphelisi dizi oyuncusu çıktı

Gencay Gökcen mahkemedeki ifadesinde, Pınar Çelik ile Kocaeli’de salep toplamaya gittikleri sırada ilişkilerinin başladığını, 3 ay önce de imam nikâhı kıyarak birlikte yaşamaya başladıklarını söyledi. Gökçen aralarındaki tartışmanın nedeninin, Pınar Çelik 'in sosyal paylaşım sitesinden başka erkekler ile konuşması olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

DİZİLERDE FİGÜRANLIK YAPMIŞ

Gencay Gökcen’in İstanbul ve Kocaeli'de yaşadığı yıllarda, 'Bir zamanlar Osmanlı' ve 'Kurtlar Vadisi' gibi dizilerde figüran olarak rol aldığı ortaya çıktı.

Vahşi cinayetin şüphelisi dizi oyuncusu çıktı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!