Vahşi cinayet

Güncelleme Tarihi:

Vahşi cinayet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Eyüp'te devriye gezen polis ekibi, dün sabaha karşı 04.00'te, Cicozyolu üzerinde, kapılarına ve koltuklarına kan bulaşmış ve içinde kadın çantası bulunan 34 NOV 11 plakalı Renault marka otomobili gördü. Çevrede araştırma yapan polis, saat 05.00'te O-2 Karayolu'nun Bayrampaşa Otogar girişinde, kafasından kurşunlanarak öldürülmüş bir kadın cesedi buldu.

Kan lekeleri yakalattı

Bölgedeki şüpheli kişiler üzerinde operasyon başlatan polis, Rami'de, Turgay Işık ve Gürkan Nalbant'ı yakaladı. Elbiselerinde kan lekeleri görülünce gözaltına alınan Işık ve Nalbant, karakola götürüldü. Yapılan aramada üzerlerinden bilezik, yüzük ve kolye gibi kadın ziynet eşyaları çıkan Işık ve Nalbant, cinayeti itiraf etti.

Fuhuşta anlaşamadık

Dilek Aydoğdu'yu, Eyüp'teki evlerine götürmek üzere Taksim'den otomobillerine bindirdiklerini belirten sanıklar, ‘‘Fuhuşta anlaşamadık. Tartışma çıktı, sinirlenip vurduk’’ dedi. Vahşice öldürülerek cesedi yol kenarına atılan 19 yaşındaki Aydoğdu'nun annesi Meryem ve babası Yunus Aydoğdu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Morgu'nda kızlarını teşhis etti. Kızlarının akşam 18.00'de, ‘‘Arkadaşıma gidiyorum’’ diyerek Kasımpaşa'daki evden ayrıldığını belirten Aydoğdu çifti, katillere lanet yağdırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!