Uzaydan gönderildim

Güncelleme Tarihi:

Uzaydan gönderildim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2009 15:34

Soner Arıca da 'uzaylı şarkıcılar' kervanına katıldı. Ünlü popçu, 'New York'ta öldüğüme ve sonrasında uzaydan görevli olarak dünyaya geldiğime inanıyorum' dedi.

Haberin Devamı

Mustafa Topaloğlu, Reyhan Karaca ve Harun Kolçak'tan sonra Soner Arıca da 'uzaylı' olduğunu iddia etti. Yıllar önce UFO araştırmacısı Farah Yurdözü'nün kendisine uzaylı olduğunu söylediğini fakat ona inanmadığını söyleyen Arıca, başından geçenleri şöyle anlattı:
15-20 yıl önce bir mağaza işletiyordum. UFO'larla ilgilenen, bu konuda araştırmalar yapan Farah Yurdözü mağazamıza gelmişti. Beni görür görmez 'Siz uzaydan geldiniz' dedi. Şok geçirdim. 'Nereden çıkardınız?' diye sordum. Ardından New York'ta öldüğümü, sonrasında 50 kişiyle birlikte görevli olarak dünyaya geldiğimi belirtti. O gün inanmamıştım ama şimdi doğru söylediğini düşünüyorum.

 

 

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLARLA KANITLAYACAK

 

'Uzaydan geldiğime şüphem yok' diyen Soner Arıca, 20 yıl önce kendisine 'uzaylı' olduğunu söyleyen Farah Yurdözü'ne inanmadığı için pişmanlık duyduğunu söylüyor: Farah o dönem fotoğraflarla bunu kanıtlayabileceğini iddia etmişti. Kabul etmedim. Bir daha hiç karşılaşmadık. Ona çağrıda bulunuyorum. Lütfen beni bulsun ve o fotoğrafları göstersin.

 

O DA ‘UZAYLILAR BENİ KAÇIRDI’ DEMİŞTİ


Reyhan Karaca da uzaylıların kendisini kaçırdığını söyleyerek, 'Uzaylılar odama geldi ve bana tüm dünyayı gezdirdiler. Cinsel organları yok, tenleri saydam, kafaları büyük. Aynı zamanda sıcakkanlılar, insana güven veriyorlar' demişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!