Uzaktan kumandalı bomba polisi yaraladı

Güncelleme Tarihi:

Uzaktan kumandalı bomba polisi yaraladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

BAĞCILAR'da çöp bidonuna konulan ceptelefonu düzenekli, parça tesirli ve uzaktan kumandalı bomba bir polisin yaralanmasına neden oldu. Dün 12.30 sıralarında Sancaktepe Mahallesi 4/7 Sokak'taki bir çöp bidonunda ''şüpheli poşet'' bulunduğu ihbarı yapıldı. Olay yerine gelen polis ekibi çöp bidonuna yaklaşırken bomba patlatıldı. Polislerden İbrahim Artay, karnına isabet eden bir şarapnel parçasıyla yaralandı. Artay hastaneye kaldırılırken 1 ay önce de Bağcılar Meydanı’nda da aynı tür bir bombanın patlatıldığı belirtildi.

ATM'de patlama

Bu arada, dün akşam saatlerinde Şişli'de Belediye Başkanlığı önündeki Pamukbank’ın para çekme makinesine de bomba atıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan bomba para çekme makinesini kullanılamaz hale getirdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Emekli polis ölüme atladı

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, emekli polis Asım Davulcuoğlu (49) oturduğu apartmanın 6'ncı katından ölüme atladı. Yumuşak zemine çakılıp ağır yaralanan ve Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Davulcuoğlu, kurtarılamadı. Emekli polisin bunalım nedeniyle intihar ettiği iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!