Uzaklaştırılan koca kaynar su ile yaktı

Güncelleme Tarihi:

Uzaklaştırılan koca kaynar su ile yaktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 23:48

KOCAELİ’nin İzmit ilçesi 3 çocuk annesi Ayten Duran (43) eşi Ahmet Duran (42) hakkında şiddet uyguladığı gerekçesiyle 6 ay önce boşanma davası açtı. Davanın 3 ay önce yapılan duruşması, çiftin tanık gösterdiği kızları gelmeyince 7 Nisan’a ertelendi.

Haberin Devamı

Kocaeli 3’üncü Aile Mahkemesi de 3 Mart’taşiddet uygulayan kocanın evden uzaklaştırılmasına karar verdi. Ahmet Duran iddiaya göre alkollü olarak 28 Mart akşamı eve girdi. Ahmet Duran mutfakta çaydanlıkta kaynattığı suyu uyuyan eşinin üzerine döktü. Ayten Duran acılar içerisinde kıvranırken Ahmet Duran kaçtı.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan kadın, ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesinde tedavi altına alındı. Kadının yüz, kol ve göğüs bölgesinde ciddi yanıklar oluştuğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olaydan üç gün sonra teslim olan Ahmet Duran sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. -

KIZINA BIÇAK ÇEKMİŞ

Ayten Duran’ın kızı G.D. (17) yaklaşık 14 aydır evde kalmadığını söyleyerek, “14 ay önce eve alkollü bir şekilde gelen babam bana bıçak çekti. Ben de ona bıçak çektim. O şekilde elinden kurtulup evden ayrıldım. 14 aydır da bir yakınımın yanında kalıyorum. Eve gitmeye çok korkuyorum. Annemi de çok kötü bir hale getirdi. Boşanma davasına da beni tehdit ettikleri için çok korktuğumdan katılmadım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!