Uyuşturucu sanığına "Mala zarar verdin" davası

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu sanığına Mala zarar verdin davası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2011 10:52

ADANA’da düzenlenen operasyonda kaçmak için ikinci kattan atlayıp, polis otomobili üstüne düşünce yakalanan Aydın Eker hakkında ’mala zarar verme’ suçundan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Merkez Seyhan ilçesi Onur Mahallesi’nde geçen ağustos ayında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde sattığı belirlenen Aydın Eker’in saklandığı 2 katlı eve operasyon düzenledi. Yapılan baskında polislerin evin kapısını zorladığını fark eden Eker, içime hazır 1’er gramlık 166 paket halindeki esrar maddesi bulunan poşeti balkondan atarken kendisi de 6 metre yükseklikten atladı. Eker, evin önündeki narkotik operasyonlarda hassas burunlarıyla uyuşturucu arayan köpekleri taşıyan polis minibüsünün üzerine düştü. Minibüsün tavanı ezilirken kendisi de ayağından ve kolundan yaralandığı için kısa bir süre hareketsiz bekleyen Eker, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Uyuşturucu ticareti yapma suçundan tutuklanan Eker, ifadesinde "Kaçarken evin balkonundan atladım. Bu sırada polis aracı üzerine düştüm. Düşme neticesinde ayağımdan ve kolumdan yaralandım. Ayrıca gözümde önceden meydana gelen bir enfeksiyon rahatsızlığı vardı" diye konuştu

Uyuşturucu ticareti yapmaktan Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılaması devam eden sanık Aydın Eker hakkında, ’Mala zarar verme’ suçundan da 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Eker’in yargılanmasına önümüzdeki günlerde Adana 10’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!