Üstün zekalı Melisa okusun

Güncelleme Tarihi:

Üstün zekalı Melisa okusun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2014 00:14

ESKİŞEHİR'de 37 yaşındaki Ferda Çemrek, bakımı üstlendiği üstün zekalı olan 10 yaşındaki yeğeni Melisa Erkmen'i okutabilmek için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi'nde şirket personeli olarak çalışan Ferda Çemrek, ağabeyinin kızı Melisa Erkmen'i ailevi sorunlardan dolayı yanına alarak Kars'tan Eskişehir'e getirdiğini söyledi. Melisa'nın üstün zekalı bir çocuk olduğunu belirten Ferda Çemrek şöyle konuştu:

"Melisa Anadolu Üniversitesi'nde bazı testlere tabi tutuldu ve IQ'sunun yüksek olduğu belirlendi. Melisa'yı Kars'tan alarak Eskişehir'e getirdim. Ancak asgari ücretle çalıştığım için yeğenimi okutacak gücüm yok. Lütfen bize yardım edin. Melisa'nın kaydını çalıştığım Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampusu'nda bulunan Mustafa Kemal Ortaokulu'na yapmak istiyorum ama kontenjan doluymuş. Melisa başka bir okula giderse onun servis ücretini karşılayamam. Yeğenim için hayırseverlerden maddi destek bekliyorum."

Haberin Devamı

Bu yıl 5'inci sınıfa başlayacak olan Melisa Erkmen de "Biz üç kardeşiz. Diğer iki kardeşim de benim gibi derslerinde çok başarılı. Babam hasta olduğu için durumumuz iyi değil. Bu nedenle halam beni Eskişehir'e getirdi. Ben büyüyünce profesör olmak istiyorum " dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!