Ürdün Prensi 67'inci yaşını Alanya'da kutladu

Güncelleme Tarihi:

Ürdün Prensi 67inci yaşını Alanyada kutladu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2007 12:44

SULTAN Abdülmecit ve Enver Paşa'nın torunu olan Osman Mayatepek'in konuğu olarak Türkiye'de bulunan, Ürdün Kralı Abdullah'ın kuzeni Prens Ali Bin Nayef, Alanya’da 66'nci doğum gününü kutladı.

Peru Fahri Başkonsolosu Osman Mayatepek’in misafiri olarak bir haftadır Türkiye’de bulunan akrabası Prens Ali Bin Nayef ve eşi Reema Nayef, Bodrum- Gökova, Datça-Knidos, Marmaris ve Fethiye koylarında 5 gün süren mavi yolculuktan sonra Alanya’ya geldi. Osman Mayatepek’e ait ‘Neslişah’ adlı 27 metre uzunluğundaki 8 lüks kamarası bulunan ahşap gulet yatla mavi tur yaptıktan sonra Alanya Kalesi’nde bulunan tarihi Mayatepek Konağı’na yerleşen Nayef çifti, dün gece Alanya’nın tanınmış restoranlarından Harbour Restaurant'ta akşam yemeği yedi. 1941 doğumlu olan Ali Bin Nayef, Harbour'da yapılan sürpriz doğum günü kutlamasında doğum günü pastasındaki mumları eşi Reema Nayef ile birlikte söndürdü. Pastasını kesen ancak Miraç Kandili olduğu için şampanya patlattırmayan Nayef, daha sonra tebrikleri kabul etti.

Prens Nayef’in bulunduğu masada Osman Mayatepek, kızı Mihrişah Mayatepek, Übeyde Elli, oğlu gazeteci Altemur Kılıç, eşi Güzide Kılıç, torunları Kemal Muşkara, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ve eşi Berna Dim yer aldı.

Prens Ali Bin Nayef ve eşi Reema Nayef, yarın Alanya'dan ayrılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!