Ünsal Turan kızını topraÄŸa verdi

Güncelleme Tarihi:

Ünsal Turan kızını toprağa verdi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 05, 2011 14:51

Hürriyet Gazetesi ve DHA Danimarka ve İskandinav ülkeleri temsilcisi Ünsal Turan ve eşi Emenç Turan çok sevdikleri büyük kızları Şayan Turan'ı toprağa verdiler. 40 Yaşında olan Şayan Turan geride 7 yaşında Suzan adında bir kız ve 11 yaşında Deniz adında bir erkek çocuğu bıraktı.

Haberin Devamı

Åžayan Turan'ın cenazesi Kopenhag'daki ilk Türk camii olan Kocatepe'de Din Müşaviri Ahmet Onay ve Kocatepe imamı Dr.Mustafa Yüce tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından yine Danimarka'nın ilk Müslüman mezarlığı olan Vestra mezarlığında topraÄŸa verildi. Cenaze törenine, yakın dostları, akrabaları, Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçisi Berki Dibek ve eÅŸi Sefire Ceyda Dibek, Hürriyet Gazetesi Avrupa Yayın Yönetmeni Halit Çelikbudak, Türk asıllı Milletvekilleri Hüseyin Araç ve Yıldız AkdoÄŸan, çok sayıda belediye meclisi üyesi, Danimarkalı ve Türk iÅŸdamları, Deniz ve Suzan'ın öğretmenleri ve arkadaÅŸlarının velileri katıldılar.Â

Tören boyunca Şayan'ın çocuklarını dedeleri Ünsal Turan teselli etti. İmam Dr. Mustafa Yüce tarafından Okunan duaların ardından toprağa verilen Şayan Turan'ın mezarı çiçek bahçesine döndü. Ünsal Turan'ın geride Verda (34) ve Berna (31) iki kızı daha bulunuyor.

Haberin Devamı

Yüksek Ticaret okulu mezunu Şayan Turan, Danimarka'da uzun yıllar THY'da çalıştıktan sonra Güzellik Uzmanı eğitimini tamamlamış, ardından Komando Subay'ı eğitimi almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!