Ünlülerin seçimi

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin seçimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2007 02:47

İbrahim Tatlıses, Türkan Şoray, Gülben Ergen, Deniz Akkaya, Cüneyt Arkın, Adnan Şenses, Kayahan gibi bir çok ünlü isim dün 23’üncü dönem milletvekili seçimi için sandık başına gitti.

Adaylara değil kafa yapısına baktım

Tatilini yarıda bırakıp gelen Gülben Ergen oyunu Feneryolu Pratik Kız Sanat Okulu’nda kullandı. Ergen, "Kaldığımız otelde staj yapan bir öğrenci, sırf oy vermek için kendi şartlarıyla Antalya’dan Ankara’ya otobüsle gidiyordu, ben bundan çok etkilendim. Ülkemiz için çok hassas bir seçim. Herkes tatilini yarıda bölerek geldi. Sanatçıların haklarını koruyan bir sonuç olmasını umuyorum. Hepimiz televizyon başında olacağız, ülkemiz için laik, sosyal, demokratik, Atatürk’ün 1923 yılında kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm değerlerine sahip çıkabilecek bir sonuç bekliyoruz. Tahminimi söylemiyorum. Oy vermekte hiç zorlanmadım. Adaylara değil düşünce yapısına baktım" dedi.

Kızının sınıfında

Kayahan oyunu Acarkent TED Koleji’nde kullandı. Eşi ve kızı Aslı Gönül’le birlikte gelen Kayahan, "Biz sırf kızımın okulu için Gömeç’ten buraya taşındık. Tesadüf kızımın okulunda ve sınıfında oy kullandık. Hepimiz için hayırlısı olsun" dedi.

Zamanlama kötüydü

Ünlü sanatçı Adnan Şenses oyunu Mehmet Ali Büyük Anlı Ticaret Meslek Lisesi’nde kullandı. Şenses, "MHP’ye oy verdim. Atatürk ilke ve inkılaplarını sahiplenen, milliyetçi bir politikaya sahip olduğu için bu partiyi tercih ettim. Ülkemiz için hayırlı olsun. Çok önemli bir seçimdi. Mevsim olarak kötü bir zamandı, herkesin tatil yaptığı anda böyle bir seçim konması yanlıştı. Bodrum’dan sırf oy verebilmek için geldim" dedi.

Bahtsız halk için

Cüneyt Arkın Lütfü Banat İlköğretim Okulu’nda oyunu kullandı. Oy kullanmaya tüm aile bireyleriyle gelen Arkın, "Oy kullanmak için oğlum Londra’dan geldi. Herkes palavra atıyor, iktidarı muhalefeti... Türkiye’nin hali iyi değil. Bankalarımız, limanlarımız, Telekom, Erdemir gitti. Elimizde birşey kalmadı. Yoksulluk, açlık var, işsizlik var. Bu ülkeye bu bahtsız halka yardım edecek kim varsa onun yanındayım" dedi.

Yorum yapmadı

Deniz Akkaya oyunu Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde kullandı. Seçimle ilgili konuşmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!