Ünlülerin doktorunu eşi kapıya koydu

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin doktorunu eşi kapıya koydu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2004 01:33

Mesut Yılmaz, Bülent Ulusu, Nejat Tümer gibi siyasetçi ve askerlerden sosyete mensuplarına kadar birçok tanınmış ismin diş hekimi olan Nihat Tanfer, 28 yıllık eşi içmimar Nedret Tanfer tarafından boşanma istemiyle mahkemeye verildi.

ÜNLÜLERİN diş hekimi diye anılan, Tanfer Diş Kliniği’nin sahibi, işadamı Erdoğan Demirören’in bacanağı Nihat Tanfer, eşi tarafından Levent’te birlikte oturdukları tripleks villadan iki oğlunun da işbirliğiyle kapı önüne konulduğunu söyledi.

EVLİ BAYANLA ALDATTI

Edinilen mallarda fabrikatör babasından kalan mirasın da payı olduğunu belirten Nedret Tanfer ise, eşini finans müdürü evli bayanla aldatmakla suçladı. İstanbul 2’inci Aile Mahkemesi’nde açtığı boşanma davasında son iki yıldır cinsel hayatları olmadığını öne süren Nedret Tanfer, doktor eşini kocalık görevlerini ihmal etmek, sinirli davranmak, şiddetli geçimsizliğe neden olmak ve evlilik birliğini bozmakla suçlayarak 500 milyarı manevi, 500 milyarı maddi olmak üzere toplam 1 trilyon lira tazminat ve 25 milyar lira aylık nafaka istedi.

Boşanma davasına aynı mahkemeye avukatı Türkan Kurtulmuş aracılığıyla verdiği karşı dava dilekçesiyle yanıt veren Dr. Nihat Tanfer ise eşinin iddia ve suçlamalarını reddederek şunları söyledi: ‘Dilekçede yazılanlara bakıldığında sanki boşanma davası değil ticaret davası. Benim 30 yıllık birikimimi elimden almaya yönelik bir dava bu. İki çocuğumla bir olup beni bitirmek istiyor. Trilyonluk tazminatlar, 25 milyarlık nafakalar. Bu parayı ödemem mümkün değil. Halis Toprak bile bu parayı ödeyememiş, ben nasıl öderim. Eşim, beni 5 yıl boyunca adım adım inşa ettirdiğim evimizden ayrılmak zorunda bıraktı. 3 aydır otelde kalıyorum. Kendisi kadınların bu dönemde sıklıkla yaşadığı menapozdan kaynaklanan kıskançlık krizine girdi. Yanımda çalışan Finans Müdürü evli barklı bir insan. İftira ediyor.’

Doktorun valizlerini otele oğulları getirmiş

Diş Hekimi Nihat Tanfer, oğulları 27 yaşındaki Mehmet ile 23 yaşındaki Nihat Tanfer’i de suçladı. Baba Tanfer, ‘Onları tam 14 yıl İsviçre ve ABD’nin en iyi okullarında okuttum. Ama onlar şirketlerimin içini boşalttılar. Yıllardır çalıştığımız Fransız firmasını haricen bağlayıp kendileriyle iş yapmasını sağlamışlar, iki şirketimi iflasa sürüklemişlerdir’ diye konuştu. Eşinin iddia ettiği gibi hiçbir kadınla ilişkisi olmadığını vurgulayan Dr. Tanfer, karşı dava dilekçesinde şirketlerinin içinin boşaltılmasıyla ilgili tazminat hakkını saklı tuttuğunu belirtti. Dr. Tanfer, eşinin iki çocuğuyla cephe oluşturarak kendisini evi terk etmeye zorladıklarını, ortada bir geçimsizlik varsa eşinin kıskançlık krizleri nedeniyle meydana geldiğini anlattı. Dr. Tanfer, eşinin eşlik vazifelerini ihmal ettiğini belirterek son bir yılda sadece bir kez evde yemek pişirdiğini, 2 yıldır yataklarını ayırdıkları iddiasının da doğru olmadığını savundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!