Ünlülerin annelik heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin annelik heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2006 10:59

Sinema ve müzik dünyasının yıldızları anneliğe hazırlanmanın heyecanını yaşıyor.

Haberin Devamı

People dergisinin internet sitesindeki haberlere göre, oyuncu Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Katie Holmes ve şarkıcı Gwen Stefani bebek bekliyor.

Bebek heyecanı yaşayan ünlülerin arasında Angelina Jolie-Brad Pitt çifti de yer alıyor. Ünlü aktör Pitt'in nüfusuna kaydettirdiği, Jolie'nin iki evlatlık çocuğu Kamboçyalı Maddox (4) ve Etiyopyalı Zahara'nın (1) kardeşleri yaz aylarında dünyaya gelecek. Bu bebekle beraber 30 yaşındaki ünlü aktris ile 42 yaşındaki Pitt ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayacak.

Angelina Jolie, daha önce Jonny Lee Miller ve Billy Bob Thornton, Brad Pitt ise Jennifer Aniston ile evlenmişti.
  
“BU YAZ EVLENECEĞİZ”

  
Ünlü aktör Tom Cruise (43) ile genç aktris Katie Holmes (27) da yeni doğacak bebekleri için artık günleri değil saatleri sayıyor.

Haberin Devamı

Bir Alman kanalında “Görevimiz Tehlike-3” filminin tanıtımı için katıldığı programda bebeğin doğumunun yaklaştığını anlatan Cruise, ”Katie her an doğum yapabilir” diyerek heyecanını gözler önüne serdi.

Bu arada, Tom Cruise Bild'e verdiği röportajda da Holmes ile bu yaz evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Hayatında önceliğinin Holmes ve bebeği olduğunu belirten Cruise, “Önce bebek, sonra film. Bu yaz evleneceğiz. Bu kadının gitmesine izin vermeyeceğim” dedi.

Tom Cruise, Mimi Rogers ve Oscarlı ünlü oyuncu Nicole Kidman ile evlenmiş, ancak çocuk sahibi olmamıştı. Cruise-Kidman çiftinin Isabella (14) ve Connor (11) isimli iki evlatlık çocukları bulunuyor.

Cruise ile Holmes, geçen yıl Temmuz ayında nişanlanmıştı.
  
TURNEDE BEBEĞİ OLACAĞINI İLAN ETTİ
  
“No Doubt” grubunun solisti Gwen Stefani ile 3 yıldır evli olduğu şarkıcı ve gitarist Gavin Rossdale de ilk çocuklarını bekliyor.

Hamile olduğunu geçen yıl Aralık ayında ABD turnesi sırasında, ”Bu şarkıyı bebeğimin duyacağı kadar yüksek sesle söylemek istiyorum” sözleriyle duyuran 37 yaşındaki Stefani, ilk kez anne olacak.

Haberin Devamı

Anneliğin üstün bir duygu olduğunu dile getiren Stefani, “Bu benim hayatımda çok geniş bir sayfanın sonu. Şimdi yeni bir sayfa açılıyor” diyor.

Çiftin bebeği, Haziran ayında dünyaya gelecek. Gavin Rossdale'in önceki evliliğinden 16 yaşında Daisy Lowe adlı bir kızı bulunuyor.
  
İKİNCİ BEBEK GELİYOR

  
“Aşık Shakespeare” filmiyle Oscar ödülü kazanan ünlü aktris Gwyneth Paltrow (33) da ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor.

“Coldplay” topluluğunun solisti Chris Martin ile 3 yıl önce hayatını birleştiren Paltrow'un ilk çocukları Apple, Mayıs ayında 2 yaşına basacak. Apple henüz küçük olmasına rağmen ikinci çocuğa karar veren çift, şimdi yeni bebeğin heyecanını yaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!