Ünlüleri buluÅŸturan gala

Güncelleme Tarihi:

Ünlüleri buluşturan gala
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 23, 2002 13:59

Gelecek sezonun iddialı filmlerinden biri olmaya aday Austin Powers In Goldmember'ın galası Los Angeles'ta yapıldı. Gecede sinemanın eski ve yeni kuşaktan bir çok ünlüsü boygösterdi. Destiny's Child müzik grubunda şarkı söyleyen ve filmde de rol alan Beyonce Knowles ise süper mini elbisesiyle bütün bakışları üzerinde topladı.

Haberin Devamı

Gecenin en çok ilgi gören ikilisi galaya birlikte gelen Beyonce Knowles ile deneyimli aktör Michael Caine oldu. Davetliler Knowles'ın giydiği altın rengi süper mini elbiseden uzun süre gözlerini alamadı. Serinin yazarı ve başrol oyuncusu Mike Myers ise galaya eşi Robin Ruzan ile katıldı.

Christian Slater, Jack Black, Natalie Portman, Gwyneth Paltrow, Tom Cruise, Danny De Vito ve Britney Spears da davetliler arasındaydı.

Jay Roach  'un yönettiÄŸi Austin Powers in Goldmember'da Mike Myers, Beyoncé Knowles, Michael York, Michael Caine ve Heather Graham'ın da aralarında bulunduÄŸu kalabalık bir oyuncu kadrosu rol alıyor. Film ABD'de 26 Temmuz'da gösterime girecek..Â(hello magazine)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!