Ünlüler zafer sarhoşu

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler zafer sarhoşu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Gurbetçilere Kanal D’den konser vermek için Kopenhag’a gelen Türk müziğinin ünlü isimleri ve ünlü mankenler UEFA zaferini kutladılar.

Türkiye'yi ayağa kaldıran tarihi zafere ünlü sanatçılar ve mankenler de tanık oldu. Emel Sayın, Muazzez Abacı, Çelik, Deniz Seki, İzel, Kenan Doğulu, Murat Göğebakan, Mustafa Keser, Tuba Önal, Umut Sezgin, Ekin, Gizem Özdilli, Aslı,Kökçe, Deniz Pulaş, Tülin Şahin ve Aysu Baçeoğlu, maçtan bir gece önce Kanal D'den bir şölen yaşattılar. Türk müziğinin ünlü isimleri, ertesi gece, Nyborg Stadı'nı dolduran 15 binden fazla Türk taraftarla birlikte UEFA Kupası heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

Aykut Işıklar'a kalleş saldırı

İçip içip Kopenhag sokaklarında terör estiren ve Türk taraftarlara saldıran İngiliz holiganlar, Tivoli Meydanı'nda bir kafetaryada oturan meslektaşımız Aykut Işıklar'a da saldırdılar. Onlarca holigan tarafından feci şekilde dövülen Aykut Işıklar, yaralı ve yüzü gözü kan içinde bir saat ambulans bekledikten sonra hastaneye kaldırıldı. Üç kaburgası kırılan ve akciğerinde ödem olan Işıklar, doktorların tüm itirazlarına karşın, hasta yatağında Galatasaray'ın zaferini seyretti.

Kopenhaglı Cindy

Galatasaray -Arsenal maçına giden Vizyon Ajans mankenleri, boş zamanlarında Kopenhag'ı gezme olanağı buldular. Kendilerine Kopenhag'ta doğup büyüyen ama Türkiye'de ‘‘Sıvaslı Cindy’’ olarak tanınan Tülin Şahin rehberlik yaptı.

Heyecan dorukta

Final maçını izleyen sanatçılar arasında bulunan Deniz Seki ile Tuba Önal, 2 saatten fazla bir süre izleyicileri heyecana boğan maçta, hop oturup hop kalktılar.

Zafer bizim

Kenan Doğulu, maça sırtına geçirdiği Galatasaray formasıyla geldi. Devre arasında ise, sürekli zafer işareti yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!