Ünlü İngiliz sanatçının hüzünlü sonu

Güncelleme Tarihi:

Ünlü İngiliz sanatçının hüzünlü sonu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2002 14:53

İlginç kostümü ve makyajıyla 1980`li yılların Yeni Dalga şarkıcısı Adam Ant, Londra`da bir ``pub``ın çalışanlarını silahla tehdit ettikten sonra, zorla akıl hastanesine kapatıldı. İngiliz gazetelerinde yer alan haberlere göre, asıl ismi Stuart Goddard olan 47 yaşındaki şarkıcı, önceki gece Londra`nın kuzeyindeki Hampstead Kraliyet Psikiyatri Kliniği`ne zorla yatırıldı.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, "Beni buraya tıktılar, geceyi burada geçirdim. Olanların hepsi düzmece, beni öldürmek istiyorlar. Ben deli değilim"` dedi. 

Eski yıldızın Londra`nın kuzeyinde girmesi yasaklanan bir pub`ın personeline silah çekmek ve yasadışı silah taşımak suçlarından Pazar günü gözaltına alındığı belirtildi. 

Yakınlarının intihar etmesinden endişe ettiklerini açıkladıkları Adam Ant, 28 gün hastanede kalacak.  4 yaşında bir kız babası olan Adam Ant, daha önce de depresyon nedeniyle hastanede tedavi görmüştü.

Eski ününü yitirmesi ruhunda derin yaralar açan Adam Ant, "İnsanların size Adam Ant değil miydiniz? diye sormaları çok ağrıma gidiyor" demişti.

Kısa bir süre önce sinema denemesi başarısızlıkla sonuçlanan Adam Ant, toplama bir CD`sinin başarısız olmasına karşın, 1980`li yılların diğer ünlü yıldızlarıyla bir İngiltere turnesi yapmayı planlıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!