Ünlü dizide tepki çeken sahne

Güncelleme Tarihi:

Ünlü dizide tepki çeken sahne
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 19:38

ABD yapımı 'Shooter' dizisinin yeni başlayan ikinci sezonunda, Almanya'da kanlı bir terör saldırısı gerçekleştiren DEAŞ'lı teröristler, örgütün Türklerden oluşan bir hücresi olarak gösterildi.

Haberin Devamı

2007 yapımı olan ve eski bir deniz komandosunun içine düştüğü ABD Başkanı'na suikast komplosu karşısında adını temize çıkarmak için verdiği mücadeleyi anlatan, 'Shooter' (Nişancı) filminin dizi uyarlaması, yeni sezonuna tepki çeken bir sahneyle başladı.

Dizinin 2. sezonunun ilk bölümünde, Almanya'da polis kılığına girerek ABD askerleri tarafından düzenlenen bir madalya törenine saldıran DEAŞ'lı teröristler, örgütün Türklerden oluşan bir hücresi olarak gösterildi.

'IŞİD'İN ÜSTLENECEĞİNDEN EMİNİM'

Dizide senaryo gereği olay sonrası cesetlerin başında konuşan bir kadın asker, 'saldırganların kimliklerinin tespit edildiğini ve Türk olduklarını' söylüyor. Diğer asker ise, 'saldırıyı IŞİD'in üstleneceğinden eminim' yanıtını veriyor.

Bu sahne Türk izleyiciler tarafından büyük tepki çekerken, ilk sezonu ABD'de geçen dizinin ikinci sezonunun, bu konu etrafında ilerlemesi bekleniyor.

Ünlü dizide tepki çeken sahne

Ünlü dizide tepki çeken sahne

Ünlü dizide tepki çeken sahne



Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!