Ünlü aktörün dokunaklı vedası

Güncelleme Tarihi:

Ünlü aktörün dokunaklı vedası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2008 07:50

Ünlü aktör bir yandan kanserle savaşırken bir yandan da kendini "en kötüsüne" hazırlıyor.

Haberin Devamı

1980'Lİ YILLARA DAMGASINI VURMUŞTU

1980'li yılların ünlü aktörü Patrick Swayze bir süredir kanserle mücadele ediyor. Tedavi gören ve hastalıkla mücadele etmeye kararlı olduğunu söyleyen Swayze'nin görüntüsü ise hem ailesini hem hayranlarını üzüyor.

Önceki gün Los Angeles'ta arabasına binerken görüntülenen Swayze,  ağır tedavi yüzünden tanınmaz hale gelmişti. Hayalet ve Dirty Dancing gibi unutulmaz filmlerin aktörü Swayze, oldukça zayıflamış ve bitkin görünüyordu.

Bu arada yakınları, aktörün kendisini en kötüye hazırlamaya çalıştığını ve milyon dolar değeri bulunan mülklerini 32 yıllık eşi Lisa Niemi'nin üzerine yaptırdığını söylüyor.

Çifte yakın kaynaklar, Swayze ve eşinin son dönemde oldukça duygusal anlar yaşadığını da anlatıyor. Bir yakınlarının anlattığına göre aktör eşi Lisa'ya sık sık "Seni hep seveceğim. Eğer sen olmasaydın hayatım nasıl olurdu, bunu tahmin bile edemiyorum" dediğini belirtti.

Haberin Devamı

Bir kaç ay önce pankreas kanserine yakalandığı ortaya çıkan aktör acilen ameliyata alınmıştı. Vücudunun başka bölgelerine de sıçrayan tümörler temizlenmiş ve Swayze kemoteropi tedavisi de görmüştü.

Ünlü aktör ailesine ve yakınlarına hastalığa direneceğini söylüyor ancak sağlığı geri dönüşsüz biçimde bozulursa diye düşünerek de gerekli önlemleri şimdiden almaya çalışıyor. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!