Üniversiteli kızı polis kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli kızı polis kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2009 11:10

EDİRNE’de, ders notlarının düşük gelmesi üzerine bunalıma giren üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki T.P., bir şişe şurup içerek intihara kalkıştı.

Öğrenci arkadaşları ile birlikte, Talatpaşa Bulvarı'ndaki bir apartmanın 5'inci katındaki dairesinde oturan Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi T.P., dün gece 23.00'te okuldan bir arkadaşını arayıp, “Moralim çok bozuk. Ders notlarım çok kötü” dedi. Evin dış kapısını kilitleyip anahtarı karşı apartmanın çatısına atan T.P. bir şişe şurup içerek intihara kalkıştı. Bu sırada evde bulunan arkadaşı, durumu farkederek T.P.'yi hastaneye götürmek istedi. Ancak, T.P.'nin evdeki tek anahtarı da çatıya atması nedeniyle kapıyı açamayınca polisten yardım istedi.

Eve gelen polis ekipleri, evin içinden ses gelmesine rağmen kapıyı açan olmayınca defalarca zile bastı. Anahtar olmadığı için kapıyı açamadığını söyleyen ev arkadaşı T.P.'nin, ayakta zor durduğunu ve bayılmak üzere olduğunu anlatınca, polis nöbetçi savcıdan izin alıp kapıyı kırarak eve girmek istedi. Ancak, çelik kapıyı tekmeleyerek kıramayan polisler çilingir çağırdı. Çilingirin kapıyı açmasının ardından, T.P. 112 Acil Servis ekibince sedyeyle aşağı indirilip, ambulansla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından T.P. taburcu edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!