Üniversitede yan baktın kavgası

Güncelleme Tarihi:

Üniversitede yan baktın kavgası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2013 18:36

ERZURUM Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde, Doç. Dr. Alparslan D., yan baktığı iddiasıyla Yrd. Doç. Dr. Hasan G.’yi sopayla dövdü. Yaralanan Yrd. Doç. Dr. Hasan G., hastanedeki tedavisinin ardından rapor alıp şikayetçi olurken, olayla ilgili adlı ve idari soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Olay, geçtiğimiz pazar günü Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi önünde meydana geldi. Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Bölümü öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Hasan G. ile Periodontoloji bölümünden Doç. Dr. Alparslan D. arasında ’yan bakma’ meselesi yüzünden bir tartışma yaşandı.

Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) gözetmen olan ve sınav bitiminde otomobiline binen Yrd. Doç. Dr. Hasan G., fakültenin otoparkında Doç. Dr. Alparslan D.’nin saldırısına uğradı. Otomobilinde taşıdığı özel sopa ile meslektaşına vuran Doç. Dr. Alparslan D.’yi, olay yerinden geçen özel güvenlik görevlileri durdurdu. Kaşı açılan ve çeşitli yerlerinden yaralanan Yrd. Doç. Dr. Hasan G. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şikayetçi olunması üzerine Doç. Dr. Alparslan D., polise giderek ifade verdi.

Rapor alan ve evinde istirahat eden Yrd. Doç. Dr, Hasan G.’nin Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğrenci olduğu dönemde araştırma görevlisi olan Alparslan D. ile aralarında bir tartışma yaşadıkları öne sürülürken, kavga ile ilgili başlatılan adli ve idari soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!