“unIQhome” akıllı ev çözümü

Güncelleme Tarihi:

“unIQhome” akıllı ev çözümü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2006 00:00

Dünya elektrik devi Schneider Electric, unIQhome sistemleri ile yaşadığımız mekanlarda ihtiyaç duyacağımız güvenlik, konfor ve estetik çözümlerini bir bütün olarak sunuyor. Schneider Electric, konut segmentine yönelik geliştirdiği tüm çözümleri içeren unIQhome ile yaşadığınız mekandaki pek çok detayı tek bir kumandayla kontrol altına almayı vaat ediyor.

Haberin Devamı

unIQhome ile birlikte hayatımıza girecek çözümler, bir dekor veya eşyadan öte konforunuzu sizin yerinize düşünerek hayatınızı kolaylaştıracak detaylar bütününü kapsıyor.

 

unIQhome çözümleri sayesinde, DVD film izlemek istediğinizde yerinizden kalkmadan tek bir düğmeye basarak ışıkları önceden ayarlanmış seviyelere getirip dvd oynatıcı ve projektörü çalıştırabilmek “hayal” olmaktan çıkıyor. Bu sistem sayesinde uyumak istediğinizde yine tek bir kumanda tuşu ile storları kapatıp ısıtma sisteminizi “düşük seviye” moduna getirmeniz ve evin tüm ışıklarını söndürebilmeniz mümkün.

 

unIQhome, evinizin güvenliği ile ilgili tüm detayları da evinizde kullanacağınız tek bir kumanda veya evinizden uzaktayken cep telefonunuzla kontrol altına alma imkanı sunuyor. Evinizden çıkarken tüm ışıkları kapatıp alarm sistemini etkin hale getirmeniz ve hırsızlık, gaz kaçağı gibi alarm durumlarında cep telefonunuza ulaşacak bilgi aktarım fonksiyonunu etkinleştirmeniz için yapmanız gereken tek şey kontrol cihazınız üzerindeki programlanmış tuşa basmak.

 

Haberin Devamı

Evin içinde gerçekleştireceği ışık simülasyonları ve storları belli saatlerde açıp kapayarak

siz uzaktayken bile evde hayat devam ediyormuş izlenimi sağlayabilen unIQhome, evinizin güvenliğine katkı sağlamak konusunda da çözümler sunuyor.

 

Hem teknolojik, hem estetik

 

Yaşadığı mekana konfor kadar renk katmak isteyenlere de cevap verebilen Schneider,

tek bir tuşa dokunarak duvarlarınızın rengini değiştirip neon ışıklarla evinize hoş bir ambiyans katabileceğiniz ultra modern ışık kontrol sistemleri efektlerini de unIQhome ile hayatınıza katıyor.

 

Ürün gamında sıvaüstü yüksekliği sadece 0,8 cm olan ve 9 renk alternatifi bulunan SEDNA priz serisi ile dikkat çeken Schneider, yaşadığı mekanda elektriğin fonksiyonuyla birlikte dekorasyonel anlamda da şıklık yaratmak isteyenler için şık ve zarif bir dekorasyon objesi sunuyor.

 

Haberin Devamı

SEDNA serisindeki uzaktan kumandalı dimmer sistemi, bulunduğunuz yerden ışığın şiddetini kontrol etme ve hareket dedektörü ile gerektiği anda yürüdüğünüz mekanı aydınlatarak elektrikten tasarruf etme imkanı sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!