UniCredit Avrupa'nın banka yöneticilerini yetiştirecek

Güncelleme Tarihi:

UniCredit Avrupanın banka yöneticilerini yetiştirecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2006 15:21

Koç Finansal Hizmetler'in İtalyan ortağı UniCredit'in, Avrupa'nın yeni banka yöneticilerini yetiştireceği bildirdi.

Koç Finansal Hizmetler'den yapılan açıklamaya göre, UniCredito Italiano (UCI) ve University of Udine işbirliğiyle düzenlenen “Yeni Avrupa ülkelerinde bankacılık ve girişimcilik” master programının dördüncü dönemi, 2 Ekim 2006 tarihinde İtalya'nın Treviso kentinde başlayacak.
“Yeni Avrupa ülkelerinde bankacılık ve girişimcilik” lisans üstü eğitim programı, UniCredit'in şu anda faaliyet gösterdiği ve gelecekte faaliyet göstermeyi düşündüğü yeni Avrupa ülkelerinde eğitimli ve yetenekli yöneticiler yetiştirmeyi amaçlıyor.
1 yıl sürecek olan program süresince katılımcılara, makro ekonomi ve endüstri, risk yönetimi, bankacılık yönetimi, bankacılıkta pazarlama ve bankacılığın süreci gibi eğitimlerin yanı sıra temel İtalyanca dersi de verilecek.
Söz konusu master programına katılabilmek için, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Polonya, Romanya, Rusya, Slovakya, Sırbistan Karadağ, Slovenya, Türkiye veya Ukrayna vatandaşı olmak, 32 yaşından küçük ve üniversite mezunu olmanın yanı sıra İngilizce bilgisi (TOEFL veya benzer bir sertifika) ile bir referans mektubu gerekiyor.
Programa başvurular 31 Ağustos 2006 tarihine kadar kabul edilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!