Unakıtan: Türkiye'yi yeni vergiler beklemiyor

Güncelleme Tarihi:

Unakıtan: Türkiyeyi yeni vergiler beklemiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2007 15:59

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, “PETKİM ihalesinde Özelleştirme İdaresi Başkanlığı araştırma çalışmalarını yapıyor. Daha komisyon kararını vermedi” dedi.

Haberin Devamı

Eskişehir'in Günyüzü AK Parti ilçe Teşkilatını ziyaret eden Unakıtan, hizmet için yola çıktıklarını belirterek, önemli parolalarından birinin “durmak yok hizmete devam” olduğunu kaydetti.

Seçim öncesi kolları sıvadıklarını ifade eden Unakıtan, şöyle konuştu:
“Ancak, o günlerde (acaba bunlar seçim için mi, göstermelik mi yapılıyor) diye söylemler oldu, yazanlar oldu. Onun öyle olmadığını AK Parti'nin hizmet için var olduğunu göstermemiz gerekiyor. Nasıl bundan önce köy köy, ilçe ilçe hizmet ettiysek bugün de daha fazla bir şekilde hizmetlerimiz devam edecek. Günyüzü ilçesine seçimlerde bize gösterdiği ilgi için teşekkür ediyorum. Benim teşekkürlerimi halka ulaştıracaksınız. Çıtayı bundan sonra daha da yükseltiyoruz ona göre. Bundan sonra bütün hizmet birimlerini devreye sokuyoruz.”

PETKİM İHALESİ...

Bakan Unakıtan, bir gazetecinin PETKİM ihalesiyle ilgili sorusuna karşılık, “PETKİM ihalesinde Özelleştirme İdaresi Başkanlığı araştırma çalışmalarını yapıyor. Daha komisyon kararını vermedi. Komisyon o araştırmaları neticesinde nasıl karar verecekse ona göre de hareket edilecek. Hızlı bir şekilde çalışıyorlar. Yakında da sonuçlar alınır. O zaman da kamuoyuyla paylaşacağız” diye konuştu.
Yeni vergilerin gündeme gelip gelmeyeceği yönündeki soruyu da yanıtlayan Unakıtan, “Türkiye'yi yeni vergiler beklemiyor. Türkiye'nin gündemi vergi artırmak değil” diye konuştu.

Haberin Devamı

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, daha sonra Günyüzü Belediye Başkanı Kadir Kılınçal'ı ziyaret etti. BBP'li Günyüzü Belediye Başkanı Kadir Kılınçal, Bakan Unakıtan'a, ilçelerinin isminin Günyüzü olmasına karşın AK Parti iktidarı dışında hiç günyüzü görmediklerini belirterek, “Sizlerle birlikte ilçem günyüzüne çıkacak” dedi.
Bakan Unakıtan daha sonra belediye düğün salonuna geçerek muhtarlarla ve vatandaşlarla toplantı yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!