Ümraniye'de silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Ümraniyede silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2012 02:07

Ümraniye’de 2 grup arasında çıkan silahlı kavga’da 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de olayda ağır yaralandı. Ölen kişinin yakınları olayın gerçekleştiği yeri savaş alanına çevirdi.

Haberin Devamı

Yaşanan olaylarda, 1 polis ve olayı görüntüleyen Doğan Haber Ajansı kameramanı atılan taşla başından yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 19:30 sıralarında Ümraniye Alemdağ caddesi üzerinde bulunan bir kafede gerçekleşti. 2 grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan sözlü tartışma sonrası buradan ayrılan bir grup, daha sonra tekrar döndüğü kafede bulunan karşı gruptakilere silahla ateş açtı. Saldırgan grup, daha sonra bir otomobille olay yerinden kaçtı. Açılan ateş sonucunda, Ercan Güner (20), vücuduna isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti, amcasının oğlu Erhan Güner (22) ise ağır yaralandı. Erhan Güner, ambulansla kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı.

KAMERAMANA 7 DİKİŞ ATILDI

Olayda ölen ve yaralananın yakınlarının toplanması nedeniyle Çevik Kuvvet ekipleri olay yerinde ve hastane önünde geniş önlem aldı.Bu sırada ölenin yakınlarından bir grup, kafeye ve burada bekleyenpolislere taş ve sopalarla saldırdı. Polis ekipleri saldırgan grubu uzun süre yatıştırmaya çalıştı. Öfkeli grubun attığı kaldırım taşları nedeniyle, 1 polis memuru ve ve olayları görüntüleyen Doğan Haber Ajansı Kameramanı Ramazan Eğri yaralandı. Polis memurunun ve Ramazan Eğri'nin ilk müdahaleleri yakında bulunan bir polikinikte yapıldı. Yaralılar daha sonra Ümraniye Devlet hastanesi'nde tedavi altına alındı. Başından yaralanan Eğri'ye hastanede 7 dikiş atıldı. Camlar ile içerideki masa ve sandalyelerin kırıldığı kafede büyük çapta hasar meydana geldi. Polis, yaşanan olaylarla ilgili olarak bazı kişileri gözaltına alırken, saldırganları yakalamak amacıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!