Ümraniye'deki dehşet kamerada!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 12:57

Ümraniye'de geçen yıl eylül ayında servisçiler arasında yaşanan silahlı kavgada Cüneyt E. hayatını kaybetmişti. Bu olaydan 8 ay sonra Cüneyt E.'nin kardeşi Feyyaz E. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisi önünde kurşun yağdırdı. Kardeşinin hayatını kaybettiği kavgada yaralanan Ramazan Sarı ve eşi Suzan Sarı'yı gözünü kırpmadan öldürdü, arkasını dönüp hiçbir şey olmamış gibi kaçtı! Bu dehşet anları güvenlik kameralarına da yansıdı. Polis şimdi kimliğini tespit ettiği Feyyaz E.'yi her yerde arıyor.

Haberin Devamı

Tedavisi için Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Ramazan Sarı ile eşi Suzan Sarı acil servis önünde saat 12.30 sıralarında silahlı saldırıya uğradı. Saldırganın kurşun yağmuruna tuttuğu Ramazan Sarı'nın başına 6 kurşun isabet etti. Suzan Sarı ise sırtından ve bacağından vuruldu. Saldırı sırasında hastane önündeki iki kadın da seken kurşunlardan yaralandı.

Durumları ağır olan Ramazan Sarı ile Suzan Sarı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Ümraniyedeki dehşet kamerada


TEHDİT ALDIĞI İDDİASI

Olayı duyup hastane önüne gelen akrabaları sinir krizi geçirdi. Akrabalardan biri, çiftin daha önce tehdit aldığını, emniyete koruma talebinde bulunduğunu öne sürdü. Bu kişi, taleplere rağmen emniyetin koruma vermediğini iddia etti.

Ümraniyedeki dehşet kamerada

Haberin Devamı

SERVİS KAVGASINDA KARDEŞİNİ KAYBETMİŞ

Hastane çevresindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelinin kimliğini tespit etti.

Polis, şüphelinin, 5 Eylül 2017'de Ümraniye Çakmak Mahallesi Varan Caddesi Mimoza Sokağı'ndaki ilkokulun bahçesinde servis taşımacılığı yapan iki firmanın çalışanları arasında çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren Cüneyt E.'nin kardeşi Feyyaz E. olduğunu belirledi. Hastane önündeki saldırıda hayatını kaybeden Ramazan Sarı'nın da okul bahçesinde çıkan silahlı kavgada yaralandığı ortaya çıktı.

Ümraniyedeki dehşet kamerada

SERVİSÇİLERİN KAVGASINDA 1 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Geçen yıl 6 Eylül'de Ümraniye'de bir okul bahçesinde servisçiler arasında silahlı kavga çıkmış Cüneyt E. ölürken 3 kişi de yaralanmıştı.

BAKMADAN GEÇME!