Uludağ'da zirve toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Uludağda zirve toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2001 01:58

Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Yenilikçiler, kurulacak olan partinin hazırlanan tüzüğünü Uludağ'da gözden geçirip son şeklini verecek.

3 gün sürecek olan toplantılarda partinin siyasi tavrı görüşülecek. Uludağ zirvesinden çıkan sonuç kurucu kurula sunulacak ve kamuoyuna açıklanacak. Sıvas Milletvekili Abdullatif Şener, ‘‘Yenilikçi hareket toplumsal talep üzerine partileşme kararı almıştır’’ dedi.

Önceden hazırlanmış tüzük ve program taslaklarını yeniden gözden geçirip değerlendirerek son şeklini verecek olan tüzük ve pogram heyeti, perşembe günü basının karşısına çıkacak. Program heyetinde Abdüllatif Şener başkanlığında Afyon Milletvekili Sait Açba, Kocaeli Milletvekili Meral Akşener, Van Milletvekili Hüseyin Çelik, gazeteci yazar Ömer Çelik, Kocaeli Milletvekili Vecdi Gönül, Murat Mercan, Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ve Bursa Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır yer alıyor. Tüzük heyetinde ise İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Şahin başkanlığında, Kayseri Milletvekili Sadık Yakut ve hukukçu Hayati Yazıcı var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!