Ülkü Ocağında, kanlı tartışma

Güncelleme Tarihi:

Ülkü Ocağında, kanlı tartışma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2007 09:07

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, Ülkü Ocakları İl Başkan Serdar Kaplan, görevden almak istediği Karabağlar Ülkü Ocağı Başkanı Serkan Mayda'yı tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Haberin Devamı

Mayda'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, gözaltına alınan Kaplan ve üç arkadaşı, suçlamaları reddetti.

Olay, bu akşam saat 21.30 sıralarında, Konak İlçesi Karabağlar Semti'nde meydana geldi. İddiaya göre; İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı 24 yaşındaki Serdar Kaplan, yardımcısı Ali Elma, Selami Akçay ve Mustafa Gözütok ile birlikte Karabağlar Ülkü Ocağı'na gitti. Burada, Kaplan ile görevden almak istediği ocak başkanı 31 yaşındaki Serkan Mayda arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kaplan, yanında bulundurduğu silahıyla Mayda'yı göğsünden vurdu. Kaplan ve beraberindekiler, olayın ardından 35 PHJ 61 plakalı bir otomobil ile kaçarken, ağır yaralanan Mayda, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Mayda, buradaki ilk müdahalenin ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Haberin Devamı

Çevredekilerin ifadesi doğrultusunda çalışma başlatan polis ekipleri, zanlıları Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'nde yakalayarak gözaltına aldı.

Mayda'nın, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken gözaltına alınan Kaplan ve arkadaşları ise suçlamaları kabul etmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!