Uçuruma yuvarlanan otomobildeki müteahhit yanarak öldü

Güncelleme Tarihi:

Uçuruma yuvarlanan otomobildeki müteahhit yanarak öldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2008 09:44

Kayseri'’nin Develi İlçesi'nde müteahhit, 35 yaşındaki Bülent Züylü, Erciyes Dağı'nda uçuruma yuvarlanan otomobilinde yanarak öldü.

Haberin Devamı

Kaza, Kayseri- Develi karayolunda meydana geldi. Erciyes Dağı Tekir Yaylası'nı geçen Develi’deki ‘Ekip İnşaat Limited Şirketi'nin sahibi, eski sigortacı aslen Yahyalı İlçesi doğumlu, evli ve 3 çocuk babası Bülent Züylü, 34 KA 485 plakalı ‘Mercedes' marka otomobiliyle kent merkezinden ilçeye giderken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. LPG'li otomobil, alev alarak yanmaya başladı. Araçtan çıkamayan müteahhit, yanarak öldü.

Alevler, çevredeki kuru otları da tutuşturdu. Yangın, itfaiye tarafından söndürüldü. Jandarma ve sağlık ekipleri, uçurum ve çevresinde başka yaralı veya ölüp olmadığını el fenerleriyle kontrol etti. Yapılan aramalarda başka ölü ve yaralıya rastlanmadı.

Metal yığınına dönüşen otomobilin kime ait olduğu ve kimin kullandığı da uçurumda bulunan cep telefonu ile saptanabildi. Müteahhit Bülent Züylü’nün 1996 model, siyah, Mercedes E- 200 tipi otomobilini bir internet sitesinde kısa süre önce satılığa çıkartığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!