Uçuruma yuvarlanan otomobildeki 7 ceset çıkarıldı

Güncelleme Tarihi:

Uçuruma yuvarlanan otomobildeki 7 ceset çıkarıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2009 10:12

Antalya'nın Alanya ilçesi Kuşyuvası bölgesi Erikderesi mevkisinde, yaklaşık 300 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlanan kamyonette bulunan 7 kişinin cesetleri çıkarıldı. Arama kurtarmalarına yardım eden bir vatandaş ise cesetleri sırtında taşıdı.

Haberin Devamı

CESETLERİ SIRTLARINDA TAŞIDILAR

Kuşyuvası Erikderesi mevkisinde dün akşam saatlerinde, Çayarası'ndaki yayla evinden, Alanya'nın Yaylakonak Köyü'ndeki evlerine dönen 50 yaşındaki Eyüp Güller'in kullandığı kamyonet, yaklaşık 300 metrelik uçuruma yuvarlandı. Aracın bulunduğu bölgeye inenler tarafından Eyüp Güller, eşi 45 yaşındaki Perihan Güller, kardeşi 46 yaşındaki Murat Güller, Murat Güller'in eşi 43 yaşındaki Rabia Güller, babaları 75 yaşındaki Hasan Güller ve kızı 9 yaşındaki Ayşegül Güller ile yeğeni 8 yaşındaki Hümeyra Güller'in öldüğü belirlendi. Ancak arazinin sarp ve havanın sisli olması nedeniyle araç ve içindekiler çıkarılamadı ve çalışmalar sabaha bırakıldı.

Bugün saat 06.00'da bölgeye gelen jandarma ve AKUT ekibinden 40 kişi ile köylüler, yağış ve sisin geçmesinin ardından saat 06.30'da çalışmaya başladı. İlk olarak saat 07.30'da Hümeyra Güller'in cesedi çıkarıldı. Yaklaşık 1 saat sonra Perihan Güller ve Rabia Güller'in cesetleri, daha sonra ise Hasan, Murat ve Eyüp Güller'in cesetleri çıkarıldı. Son olarak saat 09.20'de Ayşe Güller'in parçalanmış cesedi çıkarıldı.

Haberin Devamı

Cesetler Alanya Belediyesi Morgu'na götürülürken, kayalıkların arasında bulunan kamyonetin enkazının çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!