Üç ildeki trafik kazasında 22 kişi yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Üç ildeki trafik kazasında 22 kişi yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2015 11:41

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında 22 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki Karadeniz Sahil Yolu'nda Yasemin Göral'ın (32) kullandığı 41 UM 217 plakalı otomobil, şarampole yuvarlandı. Yaralı sürücü, Murat Göral (35) ve Fatma Kaynar (48), ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Geyikçeli Mahallesi'nde Kamil Erdemir idaresindeki "pat pat" olarak tabir edilen tarım aracı, devrildi.

Kazada yaralanan sürücü, Havva Fedakar ve Hayrunnisa Katar, Hamide ve Eren Çavuş, Fatma Toyga, Mahmut ve Hatice Kafalı, Fatsa Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel hastanede tedaviye alındı. Amasya'nın Merzifon ilçesinde, Merzifon-Samsun karayolunda ilerleyen Sedat Sayıner'in (32) kullandığı yabancı plakalı otomobil, Merayı kavşağındaki kırmızı ışıkta duramayarak, Mehmet Or (53) yönetimindeki 19 UC 166 plakalı otomobile çarptı.

Yaralı sürücüler, Kemal Tan (38), Salih (33) ve Filiz Ulu (28) ile Furkan (16) ve Nazife Or (52), Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü sağlandı.

Haberin Devamı

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, şehir merkezi yönüne giden Caner Çankaya idaresindeki 15 SK 083 plakalı kamyonet, Harmanlı köyü girişinde karşı yönden gelen Hüseyin Demirtaş'ın kullandığı 15 LK 502 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ve eşi Fazilet Demirtaş ile kamyonette bulunan Gülay ve 4 yaşındaki oğlu Çınar Çankaya, Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!