Twitter hesabı için elaman tuttu

Güncelleme Tarihi:

Twitter hesabı için elaman tuttu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2011 11:35

Ünlü şarkıcı sosyal medyaya yeteri kadar zaman ayıramayınca maaşlı eleman tuttu. İşte o isim ve ödediği para...

Haberin Devamı

Twitter çılgınlığı, maaşlı eleman tutturdu!  Akşam'dan Emin Babacan'ın haberine göre Bengü, yeterince vakit ayıramadığı twitter sayfasını güncellemek için bir sosyal medya yöneticisiyle anlaştı. Seksi popçu tweet'çisine ayda 1500 lira ödüyor.

Facebook, myspace, twitter gibi sosyal medya paylaşım ortamlarının son yıllarda kazandığı önem sonrası sanatçılar da bu kanalları etkili kullanmanın peşine düştü. Alicia Keys, 50 Cent, Puff Diddy gibi birçok yıldız, twitter, facebook gibi sitelerdeki sayfalarını sosyal medya yöneticilerine emanet ediyor. Bu kişiler ünlüler adına paylaşımda bulunup, güncelleme yaparken, yıldızların adına hayranlarıyla iletişimini sağlayarak para kazanıyor.

Bu yöntemi Türkiye'de kullanan ünlülerden ilki Bengü oldu. Seksi popçu, konser, klip çekimleri ve ekstralar yüzünden güncellemekte zorlandığı twitter sayfasını, ayda 1500 TL ödediği sosyal medya yöneticisine emanet etti.

Haberin Devamı

Sosyal medya danışmanlığı hizmeti veren Medyasos'tan Bora Yeter, 'Nasıl ki basın danışmanları, menajerler varsa bu da başlı başına gelişen bir sektör. Sanatçıların takipçileriyle iletişim kurmaları, kendi yapılarını oluşturmaları adına çok önemli' diyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!