Tüzmen'in ayakkabıları konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Tüzmenin ayakkabıları konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2010 01:17

TBMM'de anayasa değişikliğinin son gününde Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in ayakkabıları konuşuldu. Tüzmen, ayakkabılarının Ankara'da özel olarak yapıldığını söyledi.

Haberin Devamı

TÜZMEN AYAKKABILARIYLA ŞOV YAPTI / FOTO GALERİ

TBMM'DE SUŞİ ZİYAFETİ / FOTO GALERİ

Tüzmen'in 40'lı yıllarda New York'ta yaşayan İtalyan mafya Carleone ailesinin anlatıldığı 'Baba' filminden esinlenen bir arkadaşının aynı modeli özel olarak yaptırdığı öğrenildi.

Tüzmen, ayakkabılarının Borsalino olarak adlandırılan Sicilya tarzı ayakkabılar olduğunu ifade etti. Bu arada Tüzmen'in 44 numara giydiği ortaya çıktı.

"Ayakkabılarınıza mafya ayakkabısı diyebilir miyiz" şeklindeki soruya cevap vermeyen Kürşat Tüzmen, ayrıca dün vekillere suşi ziyafeti çekti.

'SUŞİLİ' FİNAL

AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, Meclis’te dün akşam milletvekillerine suşinin de yer aldığı Uzakdoğu mutfağının özgün örneklerinden ziyafet çekti.

Meclis restoranındaki yemekte milletvekillerine suşi çeşitlerinden California Roll, Kappa Maki, Avacado Roll, Çin böreği ve özel sosuyla Çin mantısı, Thai usulü fesleğenli dana, Çin usulü kavrulmuş bademli pilav ve Pekin usulü ballı ceviz ikram edildi. Gazetecilerin suşiye ilişkin “çiğ balık” tanımlamasına itiraz eden Tüzmen, “Çiğ balık dersen kimse yemez, millet aç kalır, bak pişmiş dana eti de var, vejetaryen menü de” dedi.

Haberin Devamı

Uzakdoğu mutfağında yemek yerken kullanılan çubukların nasıl kullanılacağını uygulamalı olarak gösteren Tüzmen kuliste de milletvekili arkadaşlarına “Yanılmayın bu yediğiniz suşi, tavana atayım demeyin sakın” diye espri yaptı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!