Tüzmen: Kanser olunca görevi bıraktım

Güncelleme Tarihi:

Tüzmen: Kanser olunca görevi bıraktım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2010 10:42

24 Mart'ta partisinin Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, kanser olduğu için görevi bıraktığını açıkladı.Kürşad Tüzmen'i Erdoğan'ın görevden aldığı iddia edilmişti. Kabinenin en sportif ve renkli bakanlarından Tüzmen, kayaktan dalmaya kadar her türlü sporu yapmasıyla biliniyor.

Haberin Devamı

 

Kürşad Tüzmen önceki akşam TV8'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Bunu Konuşalım'a katıldı.

 

HASTALIĞI MELANOM

 

51 yaşındaki Kürşad Tüzmen durumunu şu cümlelerle anlattı: Ciddi sağlık sorunları nedeniyle görevimden ayrılmak zorunda kaldım. Ben kanseri (Melanom) tedavisi görüyorum. Bu hastalığa 5 yıl önce yakalanmıştım. Nüksetti. Bir süre önce yüzümdeki bir ben estetik ameliyatla alındı. Hastalığımın tedavisi sürüyor.

Haberin Devamı

TÜZMEN: SİZ DE İYİ OLUN

Kürşad Tüzmen, televizyonda kanser olduğunu açıklamasının ardından MKYK toplantısı için AK Parti Genel Merkezi'ne gelişinde basın mensuplarının sağlık durumu ile ilgili sorusu üzerine, “Ben iyiyim. Siz de iyi olun” dedi.

Tüzmen, cuma namazını kılmak için genel merkezden ayrılırken de basın mensuplarının “Bir sorumuz olabilir mi?” diye seslenmesi üzerine, “Sormayın. Cumayı kılalım da bir yatacak yerimiz olsun” diye konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!