Tuzla plajı ne zaman açılacak?

Güncelleme Tarihi:

Tuzla plajı ne zaman açılacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 14:23

Tuzla plajı için vatandaşların sorgulamaları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl alınan kararla kadınlara ayrılan gün sayısını üçe çıkaran belediye, bu yıl da aynı çerçevede hizmet vermeye devam edecek. Peki, Tuzla Plajı ne zaman açılacak? İşte, 4 Temmuz itibariyle henüz açılmamış olan Tuzla Plajı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Tuzla plajı için vatandaşların araştırması devam ediyor. İstanbul'da denize girilebilecek noktalardan birisi olan Tuzla Plajı, 4 Temmuz tarihi itibariyle araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Peki, Tuzla Plajı ne zaman açılacak? İşte, belediyenin o konu hakkında verdiği bilgiler ve geçtiğimiz yıldan bazı detaylar

TUZLA PLAJI NE ZAMAN AÇILACAK?

Tuzla plajının açıldığı tarih hakkında resmi açıklama, belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, "Tuzla Belediyesi Halk Plajı henüz açılmamıştır. Açılış duyuruları ilgili mecralardan yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Tuzla plajı, 2017 yılında 1 Temmuz Cumartesi günü açılmıştı. Bu bilgiler ele alındığında plajın hafta sonuna kadar açılabileceği öngörülebilir.

Haberin Devamı

2017 yılının Tuzla Belediyesi Halk Plajı fiyat tarifesi şöyle; Şezlong ve Şemsiye: 10 TL, Balık Ekmek: 7 TL, Kutu İçecek: 2,5 TL, Su : 1 TL, Şalgam: 2 TL, Simit: 1,25 TL, Poğaça: 1,25 TL, Soda: 1,5 TL, Kaşarlı Tost: 4 TL, Limonata : 2 TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!