TÜSİAD heyeti, Bahçeli ile görüştü

Güncelleme Tarihi:

TÜSİAD heyeti, Bahçeli ile görüştü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2011 17:53

TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ve beraberindeki heyet, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi parti genel merkezinde ziyaret etti.

Haberin Devamı

Boyner, yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, TÜSİAD'ın kuruluşunun 40. yıldönümü dolayısıyla ziyaretlerde bulunduklarını, görüşlerini aktardıklarını belirterek, düzenleyecekleri etkinliklere MHP'yi de davet ettiklerini bildirdi.

Boyner, görüştükleri tüm siyasi partilerin seçim dönemini mümkün olduğu kadar yapıcı geçirmek ve Türkiye'nin gelecekteki vizyonuna uygun bir şekilde programlarını açıklamak ve kamuoyu ile paylaşmak noktasında hassasiyetleri olduğunu memnuniyetle gözlemlediklerini söyledi.

“Diliyoruz ki ve ümit ediyoruz ki, tüm siyasi partilerle bu süreci TÜSİAD olarak çalışabileceğiz, fikir alışverişinde bulunabileceğiz” diyen Boyner, görüştükleri siyasi partilerin gündeminde, demokratikleşme, yeni anayasa, ekonomi, yargı reformu gibi konuların olduğunu belirtti. Boyner, “Tabii ki yaklaşımları, fikirleri farklı olabilir ama bunları da önümüzdeki dönemde hep birlikte görme, tartışma imkanı olacak. Ümit ediyoruz ki, güzel, seviyeli tartışmalarla geçen bir seçim dönemi yaşarız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!