Türkiye'yi duygulandıran kardeşler Başbakanlık'ta

Güncelleme Tarihi:

Türkiyeyi duygulandıran kardeşler Başbakanlıkta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2009 18:34

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel bir televizyon kanalında müzik yarışmasına katılan görme özürlü iki kardeş ve ailesini kabulünde, “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısına eşlik etti.

Haberin Devamı

BAŞBAKANLIK'TA DUYGUSAL BULUŞMA

Başbakanlık Resmi Konut'ta yaklaşık 1.5 saat süren kabulün ardından Ömer ve Mizgin Taşdemir kardeşler, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kabulde iki şarkı seslendirdiklerini, bağlama ve piyano çaldıklarını belirten Taşdemir kardeşler, “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısını çaldıklarını ve Başbakan Erdoğan'ın da kendilerine eşlik ettiğini söylediler.

Başbakan Erdoğan'ın kendilerine, hangi okulda okuduklarını, kendisinden bir istekleri olup olmadığını sorduğunu aktaran Ömer ve Mizgin Taşdemir, kabulde bulunan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'dan görme engellilerin eğitimi için kabartmalı kitap ve test konusunda destek istediklerini belirttiler.

Başbakan Erdoğan'ın, Taşdemir kardeşlere mp-3 çalar ve diz üstü bilgisayar hediye ettiği öğrenildi.

Anne Vaziyet Taşdemir de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Sayın Başbakanımız çok duygulanmış. Yarışmadan sonra evi aradı, çocuklarla görüştü. Bugün için de davet etti. Biz konuğu olduk, kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kabulde, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ve Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu da hazır bulundu.

Haberin Devamı

Taşdemir kardeşler özel bir televiyon kanalında yayınlanan programda söyledikleri şarkılarla izleyenleri duygulandırmış, izleyicilerden ve programın jürisinden büyük alkış almışlardı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!