Türkiye'nin ilk lojistik merkezi açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin ilk lojistik merkezi açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2007 12:35

Türkiye’nin İlk Ulaştırma ve Lojistik Araştırma ve Uygulama Merkezi (TULAM), TOBB liderliğinde kuruluyor. TULAM'ın faaliyete geçmesi öncesinde İstanbul'da düzenlenecek uluslararası bir seminerle, lojistik alanında dünyaca ünlü akademisyenler Türkiye ve dünyadaki lojistik eğitimini masaya yatıracak.

Türkiye’nin yanı sıra tüm Avrasya Bölgesinin ulaştırma ve lojistik sektörünün ihtiyaç duyduğu eğitim ve araştırma altyapılarının kurulması ve geliştirilmesinde söz sahibi olması planlanan TULAM, 2007 yılı sonunda faaliyete geçecek.

TULAM’ın resmen faaliyete geçmesi öncesinde, 1 Kasım Perşembe günü İstanbul TOBB Plaza’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) desteği ve organizasyonunda “Türkiye’de, Dünyada ve Bölgede Ulaştırma ve Lojistik Eğitim-Öğretimi” konulu uluslararası bir seminer düzenlenecek.

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek seminerde, Kahire’den İngiltere’ye, Amerika Birleşik Devletleri’nden Almanya ve Fransa’ya kadar birçok ülkeden, dünya çapında saygınlığı olan uzmanlar ve akademisyenlerin konuşmacı olarak yer alacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!