Türkiye, Kitap Bahçesi'nde

Güncelleme Tarihi:

Türkiye, Kitap Bahçesinde
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 13, 2001 10:31

Ukrayna'nın bağımsızlığını kazanmasının 10'uncu yılı nedeniyle düzenlenen Kitap Bahçesi 2001 Kitap Fuarı'na, Kültür Bakanlığı kapsamlı bir standla katılıyor. Dünyanın dört bir yanından yayınevlerinin katılacağı fuar 15 Ağustos ile 19 Ağustos arasında Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yapılıyor.

Haberin Devamı

Kültür Bakanlığı, Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de 15 ile 19 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek ''Kitap Bahçesi 2001 Fuarı''na katılacak. 

Ukrayna'nın bağımsızlığının 10. yılı nedeniyle 15-19 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek fuarda, Türkiye 27 metrekarelik bir stant açacak.  

Fuarda, Bakanlık yayınlarının yanı sıra Akbank, İş Bankası ve TürkDil Kurumu'nun yayınları ile Kültür Bakanlığı Döner Sermaye İşletmeleri Müdürlüğü (DÖSİM) tarafından satın alınan kültür, sanat, tarih, Atatürk, turizm gibi konularda Türkçe ve yabancı dildeki kitaplar sergilenecek. 

Fuarda ayrıca Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Turizm Bakanlığı'ndan sağlanan Türkiye'yi tanıtıcı Rusça, İngilizce ve Fransızca kitap, broşür ve afişler dağıtılacak. 

Türkiye standında yaklaşık 300 çeÅŸit kitap ve tanıtıcı malzeme yeralacak.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!