Türkiye kar altında

Güncelleme Tarihi:

Türkiye kar altında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2010 00:00

Denizli: Alikurt Köyü’nde 5 çocuk babası 95 yaşındaki Hüsam Gökçin, karlı yolda kayıp başını yere vurunca öldü.

Haberin Devamı

Gürsu Köyü’nde de, çatıda biriken kardan ayağı kayan çiftçi 40 yaşındaki Bayram Tuncay, düşerek yaşamını yitirdi.
AKSARAY: Çekiçler Köyü’nde çoban 26 yaşındaki Celal Çekiç, işe başladığı gün çiftlik evinde donarak yaşamını yitirdi.
RİZE: Ovit Dağı geçidi, dünden itibaren saat 17.00 ile 07.00 saatleri arasında ulaşıma kapatıldı.
DİYARBAKIR:  Önceki akşam saatlerinden itibaren Suriye’nin güneyinden gelen toz bulutu yağmur bulutlarıyla birleşince kente çamur yağdı. Önceki akşamdan itibaren kente geliş ve gidiş uçak seferleri yapılamadı.
MUĞLA: Bodrum İlçesi’nde 3 gün önce başlayan fırtına hasara yol açtı. Bazı cadde ve sokaklar ile işyerlerini u bastı. Sahil kenarındaki parke taşları dev dalgalar nedeniyle söküldü, balıkçı kayıkları battı.
MUŞ: Bir cenaze törenine katılmak için yaya olarak yola çıkan 5 kişi, bir öğretmeni köyüne götüren İl Özel İdaresi ekiplerinin şans eseri kendilerini görmesi üzerine kurtarıldı.

Haberin Devamı

Karda kaydı okula düştü

Türkiye kar altında

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde önceki gece 22.30 sıralarında Zeki Can Gürel (20) yönetimindeki hafif ticari araç, rampa aşağıya inerken kar nedeniyle kayarak kontrolden çıktı. Yol kenarındaki korkulukları parçalayan araç, yaklaşık 12 metre yükseklikten Turgut Reis İlköğretim Okulu’nun bahçesine düştü. Kazada sürücü Gürel ile yanında bulunan Umut Volkan Yalılı (18) yaralandı. Gürel çevredekiler tarafından araçtan çıkarılırken, araçta sıkışan Yalılı, polis ve sağlık ekiplerinin 15 dakika süren çalışması sonucu kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Umut Volkan Yalılı’nın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!