Türkçe öğrendi "Güle, güle" dedi

Güncelleme Tarihi:

Türkçe öğrendi Güle, güle dedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2009 00:00

Türkiye'de olduğu süre boyunca özel röportaj vermeyen hatta normal basın toplantısını bile iptal eden ünlü model Carmen Electra, arkadaşımız Servet Yılmaz'dan öğrendiği Türkçe kelimelerle "Merhaba" ve "Güle güle" diyerekİstanbul'dan ayrıldı.

Haberin Devamı

İŞTE BEYAZ'I UTANDIRAN GÖRÜNTÜLER

Türkçe öğrendi Güle, güle dedi
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün Sevgililer Günü için özel olarak Echoes Production ile birlikte ortaklaşa Türkiye'ye getirttiği ünlü top model Carmen Electra, dün saat 12.30 sularında Türkiye'den ayrıldı. Elektra, sempatik tavırlarıyla sorularımızı cevapladı ve bizden "Merhaba ve Güle güle" sözlerini öğrendi.

Türkçe öğrendi Güle, güle dedi
Türkiye'de olduğu günleri "İnanılmazdı" sözleriyle tanımlayan Electra, "Çok güzel vakit geçirdim buradayken. Herkes çok sıcak ve içten. Gerçekten benim için dinlendirici oldu" dedi. Helikopter korkusu nedeniyle Uludağ'a
gidemeyen ve İstanbul'da kalıp bol bol dinlendiğini ve rahatladığını söyleyen güzel model, çok iyi ağırlandığını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

"Beyaz Show"u "Gerçekten mükemmel bir tecrübeydi" diyerek anlatan Carmen Electra, "Bir kere Beyaz çok yakışıklı ve eğlenceli biri. Ayrıca Amerika'da bu tür televizyon programları yarım saat sürer ve size ancak beş dakika gibi kısa bir zaman ayırırlar, Türkiye'de üç saat gibi bir zaman diliminde ekrandaydım ve hep benimle ilgilenildi. Bu harika bir duygu" dedi.

Hiç Türkçe kelime bilmediğini söyleyen Carmen Electra, arkadaşımız Servet Yılmaz'ın, "Öğrenmek ister misin?" teklifine, "Evet çok isterim. Bana öğretir misin?" diye yanıt verdi. Güzel modelin bu cevabı üzerine arkadaşımız da ona, "Merhaba" ve "Güle Güle" sözcüklerini öğretti.


CARMEN BENİ SIKIŞTIRDI APIŞIP KALDIM, ÇOK UTANDIM

Türkçe öğrendi Güle, güle dedi
Beyazıt Öztürk, Carmen Electra'nın helikoptere binmekten korktuğunu ve Uludağ'a gelemediğini belirtti. Yakışıklı şovmen, Carmen Electra'nın "Beyaz Show"da poposunu ellemesiyle ilgili olarak da, "Hayatımın en zorlu programıydı. Çünkü normalde gelen güzel konuklara ben kur yapardım. Programda tam tersi oldu, Carmen beni sıkıştırdı. Apıştım kaldım, çok utandım" dedi.
Serdar BENLİ (ULUDAĞ)
Türkçe öğrendi Güle, güle dedi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!