Türk’üz biz yaparız

Güncelleme Tarihi:

Türk’üz biz yaparız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2007 09:48

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan ve dünyanın en önemli müzeleri arasında yer alan ‘Doğa Tarihi Müzesi’nde Kıbrıslı Türk işadamı Nidai Peri kızını evlendirdi.

Haberin Devamı

65 milyon yıllık dinozor fosilinin altında davul-zurna çalındı, düğün yemeği yenildi. İngiliz gazeteleri dinozorlu Türk düğününe geniş yer verdi.

07.07.2007’de evlendiler

1965’ten beri Londra’da yaşayan ve kentin en ünlü gece kulüplerinin sahibi olan Nidai Peri, 22 yaşındaki kızı Pervin Peri’yi 07.07.2007’de Cromwell Caddesi’ndeki Doğa Tarihi Müzesi’nde İngiliz Ryan Cook ile evlendirdi. Posta Gazetesi'nin haberine göre; dünyanın en önemli müzelerinden olan Doğa Tarihi Müzesi’ndeki düğün için özel izin alındı. 300 kişinin katıldığı Türk usulü düğünde masalar dünyanın en büyük ve en eski dinozor fosilinin altına kuruldu.

Baba bu müzeye tutkun

Gelin ve damat salona 65 milyon yıllık dinozor fosilinin altından davul zurna eşliğinde geçip geldi. Dinozorun ön ayağının yanında takı töreni yapıldı. Nidai Peri’nin bu müzeyi çok sevdiği ve kızının düğününü burada yapmak için tüm çevresini kullanıp gerekli izinleri aldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!